Vestfløjen

Vestfløjen af SEJTRÆK er den gamle stald, som er omdannet til en charmerende og hyggelig bolig. Den er på 80 m2 og rummer plads til 4 overnattende gæster. Der er

 • stue og køkken/alrum i 1 stort rum. Køkkenet er ret nyt og med moderne udstyr: Opvaskemaskine, køleskab med en lille fryser, ovn og microovn. 
 • dejlig spiseplads og en herlig udsigt mod skoven til flere hestefolde
 • en hyggelig pejs og brændeovn i stuen 
 • stort TV med danske og tyske programmer
 • badeværelse m/brusenische 
 • 2 ganske små separate soverum med en 3/4 seng i hvert soverum
 • stor terrasse mod syd/vest med terrassemøbler
 • stor Weber gasgrill på gårdspladsen til fri afbenyttelse for vores feriegæster

Ferieboligen opvarmes ved luft til luft system og brændeovn.Vestfløjen lejes ud hele året.Se galleri fra Vestfløjen herunder:

rytterstuen 010.jpg
nord og heste 004.jpg
nord og heste 005.jpg
nord og heste 007.jpg
nord og heste 009.jpg
nord og heste 038.jpg
Ferieboligen mod nord
 

Book denne feriebolig:

Priser

 • Højsæsonen: Juli og august måned: 5.500 kr. pr. uge 
 • Alle andre uger: 4.200 kr. 
 • Enkeltovernatninger: 300 kr. pr. person. Kun muligt udenfor højsæsonen, minimum 2 nætter, og minimum 2 personer.

Priserne er excl. forbrug, men der er gratis adgang til brænde. El koster 3 kr. pr. kw og aflæses ved afrejse. Ferieboligen skal være rengjort, når du forlader den. Ønsker du at betale for slutrengøring, koster det 800 kr.

Sengelinned og håndklæder kan lejes for 100 kr.

 

Rygepolitik: Det er ikke tilladt at ryge inde i ferieboligerne, men der er opsat askebægre på terrassen og ved opholdsstederne ude.

Det er ikke tilladt at have hund med i ferieboligen.


Hest med på ferie

Har du din hest med på ferie, koster det 100 kr. pr. hest pr. nat incl. græs eller vinterfoder i form af hø eller wrap. Din hest får en god separat fold, lige udenfor ferieboligen, med adgang til ly i skoven. Vi kræver minimum 2 ferieheste ad gangen af hensyn til hestenes velbefindende. SEJTRÆK's heste går ikke ved gæstehestene.

 

 

Leje af hest

Vi lejer kun hestene på SEJTRÆK ud til vores feriegæster, som tillige skal være øvede ryttere. Der er altid en guide med fra SEJTRÆK, når vores heste rides ud. Alle vores heste rides for blød hånd og kræver derfor rolige ryttere med forståelse for hestenes adfærd. Ingen af vores heste kan betragtes som skoleheste - de er vant til at blive redet med tempo. Der rides på eget ansvar, og alle ryttere skal bære ridehjelm. Priser kan ses under Vores islandske heste og hunde. Feriegæster, som selv har heste med på SEJTRÆK, er altid velkomne til at ride med os ud.

 

Kontakt os pr. mail, når du ønsker at booke. Vi besvarer så vidt muligt alle mails samme dag, vi modtager dem.

spacer NEWWWEB CMS spacer