Hestehotel for islandske heste

Velvære for både hest og rytter

Din hest får en græsfold lige i nærheden af ferieboligen, hvor du hele tiden kan holde øje med den. Ikke fordi der er behov for det i forhold til omgivelserne, for her på SEJTRÆK ånder alt fred og idyl. Men det er jo rigtig hyggeligt at være lige i nærheden af sin hest. Gæstefoldene ligger op til Uggerby Klitplantage, og Vendsyssel Riderute fører dig direkte til SEJTRÆK.

 

Gæstefoldene er græsfolde, indrettet til islandske heste med foderhuse til wrap og hø, og flere af foldene har desuden en åbning til et mindre skovområde, hvor hestene kan gå i ly for sol og regn. Vi modtager ikke længere store heste på hestehotellet.

 

Som gæst på SEJTRÆKs hestehotel har du adgang til et af Danmarks aller bedste rideområder direkte ud til Vendsyssel Riderute. 1½ km's ridt til Vesterhavet og 500 ha klitplantage i det helt nære miljø giver oplevelser på 1. klasse for selv den mest kræsne naturrytter.

 

Se beskrivelse af ferieboligerne under Ferieboliger.

Send os en mail eller ring til os, før du kommer, så vi ved, hvornår vi skal tage imod dig og din hestspacer NEWWWEB CMS spacer