Opstaldning af islandske heste

Gode og trygge forhold med plads og omsorg for den enkelte hest

På SEJTRÆK er der ingen heste, som ikke kan enes. For er der optræk til ufred, sørger vi for at fordele hestene, så de hele tiden går sammen med artsfæller, hvor der ikke må være tvivl om hierakiet. Når en ny hest kommer til, holder vi øje med dens optagelse i flokken, og det plejer ikke at være noget problem. Vallakker og hopper går i hver deres flokke.

Græsfoldene er store og tørre, og ligger lige omkring ejendommen. Vi sørger for, at de store folde holdes fri for træer, så der er vind og dermed minimalt med insekter, ligesom forekomst af brandbægre bliver elimineret. Foldene er forbundet med en nyere løsdriftstald, hvor hestene altid har adgang til frostfrit, tempereret vand og kan gå i ly for sol & kulde. Der er masser af plads på Sejtræks folde, og vi ser dagligt hestene tage en galop og lege sammen ude på de store folde.

Spænir tager godt i mod Seifur - ny pensionshest

Alle heste er opstaldet i løsdrift. Fine opsadlingsforhold såvel ude som inde. Boksene bruges primært til følhopper, eller hvis en hest skulle blive syg.

Vores pensionsheste bliver fodret og passet på lige fod med vores egne. Den enkelte hest er her på ejers eget ansvar.

Vi er medlem af DI, og ridehjelm er påbudt.

Som opstalder på SEJTRÆK har du adgang til et af Danmarks aller bedste rideområder direkte ud til Vendsyssel Riderute. 1½ km's ridt til Vesterhavet og 500 ha klitplantage i det helt nære miljø giver oplevelser på 1. klasse for selv den mest kræsne naturrytter.

Send os en mail eller ring til os, når du er interesseret i at opstalde din hest på SEJTRÆK.

spacer NEWWWEB CMS spacer