Opstaldning af islandske heste

Gode og trygge forhold med plads og omsorg for den enkelte hest

På SEJTRÆK skal hestene generelt kunne enes, for der må som udgangspunkt ikke herske tvivl om hierakiet. Når en ny hest kommer til, holder vi selvfølgelig øje med dens optagelse i flokken, og efter kort tid accepteres den nye hest normalt uden problemer, og finder selv hen ad vejen sin plads i flokken. Vallakker og hopper går i hver deres flokke.

Græsfoldene er store og tørre, og ligger lige omkring ejendommen. Vi sørger for, at de store folde holdes fri for træer, så der er vind og dermed minimalt med insekter, ligesom forekomst af brandbægre bliver elimineret. Foldene er forbundet med en stor løsdriftstald, hvor hestene altid har adgang til frostfrit, tempereret vand og kan gå i ly for varme & kulde. Der er masser af plads på Sejtræks folde, og vi ser dagligt hestene tage en glad galop og lege sammen ude på de store folde.

Spænir tager godt i mod ny pensionshest

Alle heste er opstaldet i løsdrift. Fine opsadlingsforhold såvel ude som inde. Boksene bruges primært til følhopper, eller hvis en hest skulle blive syg.

Vores pensionsheste bliver fodret og passet på lige fod med vores egne. Den enkelte hest er her på ejers eget ansvar.

Vi er medlem af DI, og ridehjelm er påbudt.

Som opstalder på SEJTRÆK har du adgang til et af Danmarks aller bedste rideområder direkte ud til Vendsyssel Riderute. 1½ km's ridt til Vesterhavet og 500 ha klitplantage i det helt nære miljø giver oplevelser på 1. klasse for selv den mest kræsne naturrytter.

Send os en mail eller ring til os, når du er interesseret i at opstalde din hest på SEJTRÆK.

spacer NEWWWEB CMS spacer