Priser

Opstaldning af islandske heste

Det koster 1.200 kr. om måneden for opstaldning af hest i løsdrift.

Vi sørger for alt omkring din hest, og du har ingen arbejdsweekender, udmugningsopgaver eller ud- og indlukningsvagter. Hestene går på græs om sommeren, og hen på efteråret, når græsset er spist, får de hø eller heste-wrap 4 gange i døgnet. Alle heste får dagligt, året rundt specielle mineralbrigs, beregnet til islændere, og de har desuden fri adgang til opsatte slikstene i løsdriften. Udenfor græssæsonen får hestene tillige gulerødder hver dag. Ønsker du at give din hest tilskudsfoder, skal du selv betale dette, og selv forestå denne fodring. Foderet må gerne opbevares på SEJTRÆK.

 

Hestehotel for islandske heste

Dagsophold for rytter m/hest: 100 kr. pr. ekvipage for brug af SEJTRÆKs faciliteter (incl, fold med græs/hø eller wrap og vand).

Overnatning for rytter m/hest: 250 kr. for rytteren og 50 kr. for hesten pr. overnatning, minimum 2 personer og minimum 2 overnatninger. På ugebasis koster det 3.500 kr. for leje af ferieboligerne, dog 4.500 kr. i højsæsonen (juli og august måned). Prisen er pr. feriebolig, og der er plads til 4 ryttere i den ene og 6 ryttere i den anden, læs mere herom under ferieboligerne. Prisen for din hest: 50 kr. pr. overnatning på fold året rundt, incl. foder i form af græs/hø eller wrap og frisk vand.

Overnatning for hest uden rytter: 100 kr. pr. overnatning på fold. Prisen er incl. opsyn og foder i form af græs/hø/wrap, vand og mineralbrigs samt friske gulerødder udenfor græssæsonen. Der føres flere gange dagligt opsyn med hestene på lige fod med vore egne.

spacer NEWWWEB CMS spacer