Priser

Opstaldning af islandske heste

 

Det koster 1.200 kr. om måneden for opstaldning af hest i løsdrift.

Vi sørger for alt omkring din hest, og du har ingen arbejdsweekender, udmugningsopgaver eller ud- og indlukningsvagter. Hestene går på græs om sommeren, og hen på efteråret, når græsset er spist, får de hø eller heste-wrap 3 gange i døgnet. Alle heste får dagligt, året rundt specielle mineralbrigs, beregnet til islændere, og de har desuden fri adgang til opsatte slikstene i løsdriften. Udenfor græssæsonen får hestene tillige gulerødder hver dag. Ønsker du at give din hest tilskudsfoder, skal du selv betale dette, og selv forestå denne fodring. Foderet må gerne opbevares på SEJTRÆK.


Hestehotel for islandske heste

Overnatning for rytter m/hest:  Der er plads til 4 personer i Vestfløjen og 6 personer i Østfløjen (se detaljer under ferieboliger)

PRISER: 

På dagsbasis: 250 kr. pr. person pr. overnatning (minimum 2 personer og minimum 2 overnatninger)

På ugebasis: 3.500 kr. for leje af ferieboligerne, dog 4.500 kr. i højsæsonen (juli og august måned). Prisen er pr. feriebolig, læs mere herom under ferieboligerne

Dagsophold for rytter m/hest eller overnatning for hest uden rytter er også en mulighed.

Prisen for din hest: 100 kr. pr. overnatning/dagsophold på en god fold incl. foder i form af græs/hø eller wrap og frisk vand.

OBS: Hestehotellet tilbydes minimum 2 heste af hensyn til hestens velvære, da vore egne heste ikke går lige i nærheden af gæstehestene.

spacer NEWWWEB CMS spacer