Hestehotel for islandske heste

Velvære for både hest og rytter

Din hest får en græsfold lige i nærheden af ferieboligen, hvor du hele tiden kan holde øje med den. Ikke fordi der er behov for det i forhold til omgivelserne, for her på SEJTRÆK ånder alt fred og idyl. Men det er jo rigtig hyggeligt at være lige i nærheden af sin hest. Gæstefoldene ligger op til Uggerby Klitplantage, og Vendsyssel Riderute fører dig direkte til SEJTRÆK.

 

Gæstefoldene er græsfolde, indrettet til islandske heste med foderhuse til wrap og hø, og flere af foldene har desuden en åbning til et mindre skovområde, hvor hestene kan gå i ly for sol og regn. Vi modtager kun islandske heste på hestehotellet.

 

Som gæst på SEJTRÆKs hestehotel har du adgang til et af Danmarks allerbedste rideområder med kun 1½ km's ridt til Vesterhavet. Uggerby Strand er bred og kilometerlang - en fryd for både hest og rytter. Sejtræk ligger direkte ud til Vendsyssel Riderute med 500 ha klitplantage i baghaven. Området giver oplevelser på 1. klasse for selv den mest kræsne naturrytter.

 

Se beskrivelse af ferieboligerne under Ferieboliger.

Send os en mail eller ring til os, før du kommer, så vi ved, hvornår vi skal tage imod dig og din hestspacer NEWWWEB CMS spacer