Opstaldning af islandske heste

Gode og trygge forhold med tid til - og omsorg for den enkelte hest

På SEJTRÆK holder vi heste på hestenes præmisser. De skal generelt kunne enes, og der må som udgangspunkt ikke herske tvivl om hierakiet. Når en ny hest kommer til, holder vi selvfølgelig øje med dens optagelse i flokken, og efter kort tid accepteres den nye hest normalt uden problemer, og finder selv hen ad vejen sin plads i flokken. Vallakker og hopper går i hver deres flokke

Græsfoldene er store og tørre, og ligger lige omkring ejendommen. Vi sørger for, at de store folde holdes fri for træer, så der er vind og dermed minimalt med insekter, ligesom forekomst af brandbægre bliver elimineret. Foldene er forbundet med en stor løsdriftstald, hvor hestene altid har adgang til frostfrit, tempereret vand og kan gå i ly for varme & kulde. Der er masser af plads på Sejtræks folde, og vi ser dagligt hestene tage en glad galop og lege sammen ude på de store folde.

 
Hestene går i løsdrift og fodres med stråfoder i den store løsdriftstald udenfor græssæsonen.. Boksene bruges primært til følhopper, eller hvis en hest skulle blive syg.

Fine opsadlingsforhold såvel ude som inde, ridebane, runddel, rytterstue og aflåst saddelrum m/toilet.

Den enkelte hest er her på ejers eget ansvar.

Vi er medlem af DI, og ridehjelm er påbudt.

Som opstalder på SEJTRÆK har du adgang til et af Danmarks allerbedste rideområder. 1½ km's ridt til Vesterhavet med kilometerlang sandstrand. Området giver oplevelser på 1. klasse for selv den mest kræsne naturrytter. Sejtræk ligger direkte ud til Vendsyssel Riderute med 500 ha klitplantage i  baghaven.  Og her er altid nogen at ride ud sammen med.

Send os en mail eller ring til os, når du er interesseret i at opstalde din hest på SEJTRÆK
spacer NEWWWEB CMS spacer