Priser

Opstaldning af islandske heste

 

Det koster 1.200 kr. om måneden for opstaldning af hest i løsdrift.

Vi sørger for alt omkring din hest, og du har ingen arbejdsweekender, udmugningsopgaver eller ud- og indlukningsvagter. Hestene går på græs om sommeren, og hen på efteråret, når græsset er spist, får de heste-wrap 3 gange i døgnet. Alle heste får dagligt, året rundt mineralbrigs, beregnet til islændere, og de har desuden fri adgang til opsatte slikstene og saltstene i løsdriften. Udenfor græssæsonen får hestene tillige gulerødder hver dag. Ønsker du at give din hest tilskudsfoder, skal du selv betale dette, og selv forestå denne fodring. Foderet må gerne opbevares på SEJTRÆK.

Hestehotel for islandske heste

Overnatning for rytter m/hest:  Der er plads til 4 personer i Vestfløjen og 6 personer i Østfløjen (se detaljer under ferieboliger)

PRISER: 

Prisen for din hest: 100 kr. pr. overnatning/dagsophold på græsfold med frisk vand. 

Ferieboligerne:

På dagsbasis: 300 kr. pr. person pr. overnatning, min. 2 personer og min. 2 overnatninger. Dog ikke i højsæsonen (juli og august måned) hvor vi kun lejer ud på ugebasis. 

På ugebasis: 4.500 kr. pr. feriebolig. I højsæsonen dog 5.500 kr. pr. uge for Vestfløjen og 7.000 kr. pr. uge for Østfløjen. Læs mere herom under ferieboligerne

OBS: Hestehotellet tilbydes minimum 2 heste af hensyn til hestens velvære, da vore egne heste ikke går lige i nærheden af gæstehestene.

spacer NEWWWEB CMS spacer