Heste, som vi har solgt

Vornaneísti (Neisti) fra Viberg (5-gænger)

Vornaneísti (Neisti) fra Viberg (5-gænger)

 • Født: 2000
 • Sortbrun - uden aftegninger.

Købt i 2008 gennem Kærgården Islænder.

Stor, smuk, rolig og dejlig stabil ridehest, som har prøvet det hele. Neisti er fuldstændig nervefast, trafiksikker og kan rides ud alene. Han kan rides af såvel nybegyndere som rutinerede ryttere - også rigtig god til børn, giver gerne en træktur. Taktfast tölt, fint trav og galop. Fungerer fint i ridehal og vant til mange rideture i skoven og på stranden, hvor han gerne tølter i vandkanten - ikke bange for noget som helst. Kan rides såvel fremme som bagerst i flok, og er fuldstændig ukompliceret i flok - sparker aldrig bagud eller lignende unoder.

Bliki fra Skydebanegård (4-gænger)

 • Født 2007
 • Musegrå m/ål og hvid stjerne

Efter Austri fra Austurkoti - Bliki er en meget charmerende og legesyg vallak - altid fuld gang i ham. En hest med stor udstråling og meget smuk under rytter. Blikis trav er i en klasse for sig - fantastisk flot med masser af svæv. Købt af Kirsten Malmborg i 2008. Han er tilredet i marts 2012 og gangsat i juli 2012 hos Jon Stenild, Langtved Isheste. Bliki blev startet op i god ro og orden i 2012, og vi har redet ham både på stranden og i skoven uden problemer. Tølten er der også, men skal trænes.

Bliki fra Skydebanegård (4-gænger)
Ófeigur fra Midtgaard (5-gænger)

Ófeigur fra Midtgaard (5-gænger)

 • Født 2007
 • Sort farveveksler uden aftegninger

Efter Kolskeggur fra Eyjòlfsstöðum - Òfeigur er vores mest sociale hest - går imellem, hvis der er optræk til ballade og på alle måder en sjov og kontaktsøgende hest. Òfeigurs farveveksling er et studie for sig - altid spændende at følge. Købt af Rikke Brandt i 2008. Ófeigur er tilredet hos Camilla Jørgensen, Stutteri Østergaard. Ofeigur kan rides ud både alene og sammen med andre uden problemer, og han egner sig rigtig godt til børn. Han har aldrig bukket - ingen unoder med ham. Fin højde og harmonisk bygning, tølter derudad.

Ýsja fra Sejtræk (5-gænger) kåringsemne

 • Født 2009
 • Rød- og hvidbroget

Smuk hoppe med masser af udstråling efter vores egen Litla Askja fra Spøttrup og hingsten Stjarni Fra Dallsmynni. Pænt bygget, velrejst, og en hest man lægger mærke til, når man kommer ud på folden. 1.39 på stang. Hun har tølt som foretrukken gangart, og tølten er med lange skridt og flot markeret løft. Hun mestrer tølt i hurtigt tempo. Hun er taktfast i alle gangarter og præsenterer sig altid med pænt løft og i en flot holdning.
Ýsja blev tilredet og gangsat hos Camilla Jørgensen, Stutteri Østergaard i 2014. Hun er ikke færdig med sin uddannelse og kræver derfor en rytter, som kan videreudvikle og udnytte hendes potentiale. Hun har allerede opnået fine resultater på stævnebanen. Kåringsemne. Hun er passet med alt, siden hun var føl og har altid kun haft os som ejer. Købt hjem igen!

Ýsja fra Sejtræk (5-gænger) kåringsemne
Saga fra Sejtræk (5-gænger)

Saga fra Sejtræk (5-gænger)

 • Født 2012
 • Móvindótt m/blis

Smuk ung hoppe med masser af power og udstråling - efter vores egen hoppe: Álfadis fra Kistufelli og hingsten: Erfingi fra Grafarkoti. Saga er en let, sporty og elegant unghoppe, og hun viser fine gangarter. Hendes trav er med godt svæv, og hun tølter allerede taktfast. Bevægelserne er ikke kæmpestore, men hun har masser af fremdrift. Saga fik sin første bygningsbedømmelse som 1-årig, hvor hun fik flotte karakterer. Tilredet og gangsat i efteråret 2016 af Rasmus Møller Jensen. Saga er meget viljefast, stadig lidt rå, men indeholder et stort potentiale. Hun vil med mere professionel træning kunne udvikle sig til en fremragende stævnehest og luksus skovturshest.

Sokki fra Egebæk (4-gænger)

 • Født 2000
 • Sortbrun med 3 hvide sokker, stangmål: 142cm

Smuk og rolig skovturshest med mange års erfaring. Cool over for hvad som helst såvel på stranden som i skoven. Sokki er utrolig lydhør for alle hjælperne, og kan rides forrest, bagerst og ved siden af en anden hest, fuldstændig uden problemer. Han kan også fint rides ud alene. Sokkis tølt er taktfast, men langsom. Også langsom i skridt, hvis han selv får lov at bestemme, men fin og blød i trav og galop, hvor han sagtens mestrer et højere tempo. Sokki er den sødeste vallak, meget samarbejdsvillig og har et helt unikt mildt sind. Sokki kan rides af nybegyndere, såvel børn som voksne.

Sokki fra Egebæk (4-gænger)
Smilla fra Sejtræk

Smilla fra Sejtræk

 • Født 2017
 • Rødblak med blis , stangmål 137cm (målt som 4-års 2021)

Smilla er en lovende, smuk hoppeplag efter vores egen følhoppe Litla Askja fra Spøttrup, rød- og hvidbroget 5-gænger og Börkur frá Litlu-Reikjum, en sortblak/musegrå 4-gænger hingst, ejet af Jòn Stenild, Langtved Isheste. Börkur er kåret med 9 for Tølt og trav. Smilla longeres allerede nu frit i runddellen, hvor hun viser et formidabelt stort trav. Hun kan trækkes ind og ud af stalden og rundt i skoven uden problemer. Smilla er nysgerrig og tillidsfuld, og hun har et engleblidt sind.

Smilla fra Sejtræk - tølten er der helt sikkert også!
Smilla fra Sejtræk - tølten er der helt sikkert også!

Isak fra Sejtræk

 • Født 2017
 • Rødblak med lyse sokker, stangmål 136cm (målt som 4-års 2021)

Superfin plag (vallak) - rigtig godt sat sammen. Flot farve og masser af man. Ísak fra Sejtræk er efter vores hoppe Álfadis fra Kistufelli, vindótt 5-gænger og Börkur frá Litlu-Reikjum, en sortblak/musegrå 4-gænger hingst, ejet af Jòn Stenild, Langtved Isheste. Börkur er kåret med 9 for Tølt og trav. Isak har fra dag 1 været en selvsikker lille herre, og han holder helt bestemt vallakflokken til ilden. Der er fuld gang i Isak, og han er ikke sin mors søn for ingenting! Tegner til at blive en fantastisk ridehest med masser af vilje.

Isak fra Sejtræk
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System