Østfløjen

Østfløjen af SEJTRÆK

Østfløjen af SEJTRÆK er det gamle stuehus fra 1925, som vi løbende har moderniseret. Ferieboligen er på 95 m2 + overetage, og rummer plads til 6 overnattende gæster. 

 • Stort køkken/alrum med moderne køkkenudstyr: Opvaskemaskine, køleskab med 20 l fryser, ovn og microovn - og en hyggelig spiseplads
 • Stor og hyggelig stue med brændeovn
 • Stort TV med danske og tyske programmer 
 • Badeværelse m/brusenische og gulvvarme
 • 2 separate soverum. På 1. sal er der en dobbeltseng og 2 enkeltsenge. I soverummet nedenunder er der en 3/4 seng
 • Egen privat lille have m/terrasse og havemøbler. Haven vender mod syd.
 • Stor Weber gasgrill på gårdspladsen til fri afbenyttelse for vores feriegæster.
 • Gratis adgang til brænde
 • Gratis Wi-Fi

Ferieboligen opvarmes v/oliefyr og brændeovn. Østfløjen lejes ud året rundt.

Billeder af boligen
braendeovn_2019
koekkenet_2019
sofaer2021
soverum_nede_2019
spiseplads_2019
gaardspladsen_sept

Book denne feriebolig

Priser:

 • Højsæsonen: Juli og august måned: 7.000 kr. pr. uge. I højsæsonen er der skiftedag LØRDAG 
 • Alle andre uger: 4.500 kr. pr. uge
 • Enkeltovernatninger: 300 kr. pr. person. Kun muligt udenfor højsæsonen, minimum 2 nætter, og minimum 2 personer.

Priserne er excl. forbrug, men der er gratis adgang til brænde. El aflæses ved afrejse; dagspris pr. kWh. Ferieboligen skal være rengjort, når du forlader den. Ønsker du at betale for slutrengøring, koster det 800 kr.

Sengelinned og håndklæder kan lejes for 100 kr.

Rygepolitik: Det er ikke tilladt at ryge inde i ferieboligerne, men der er opsat askebægre på terrassen og ved opholdsstederne ude.

Det er ikke tilladt at have husdyr med i ferieboligen.

Hest med på ferie

Har du din islandske hest med på ferie, koster det 100 kr. pr. hest pr. nat. Din hest får en god separat græsfold, lige udenfor ferieboligen, med adgang til ly i skoven. Vi kræver minimum 2 ferieheste ad gangen af hensyn til hestenes velbefindende. SEJTRÆK's heste går ikke ved gæstehestene.

Leje af hest

Vi lejer kun hestene på SEJTRÆK ud til vores feriegæster, som tillige skal være øvede ryttere. Der er altid en guide med fra SEJTRÆK, når vores heste rides ud. Alle vores heste rides for blød hånd og kræver derfor rolige ryttere med forståelse for hestenes adfærd. Ingen af vores heste kan betragtes som skoleheste - de er vant til at blive redet med tempo. Der rides på eget ansvar, og alle ryttere skal bære ridehjelm. Det koster 200 kr. for en guided tur. Feriegæster, som selv har heste med på SEJTRÆK, er velkomne til at ride med os ud.

Kontakt os pr. mail, når du ønsker at booke.
Vi besvarer så vidt muligt alle mails samme dag, vi modtager dem.

Indkøb

Der er gode indkøbsmuligheder i såvel Tversted som Hirtshals, hvor dagligvarebutikkerne stort set holder åbent hver dag året rundt. Om sommeren er der udvidede åbningstider - ofte til kl. 22.00. Der er 7 km til Tversted og 8 km til Hirtshals.

Med 20 km til Hjørring ad motorvej kan du besøge større shoppingcentre og med kun 40 km til Skagen, har du hurtig adgang til mange specialindkøb.

Spisesteder

Der er et utal af gode spisesteder i både Hirtshals, Tversted, Skagen og Hjørring, og rigtig god Take-away mad i nærområdet - bare spørg os :) 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System