Aktiviteter i nærområdet ved Sejtræk

Nærområdet omkring SEJTRÆK

Nærområdet omkring SEJTRÆK

Nærområdet omkring SEJTRÆK byder på et væld af gode tilbud, rettet mod såvel en aktiv ferie som en mere afslappet ferie. Er du til skov og strand og store vidder, så har vi rigtig meget at byde på lige uden for døren. Er du til kunst og kulturoplevelser, findes der mange spændende tilbud på ganske kort afstand af gården. SEJTRÆK ligger tæt på Hirtshals og Tversted og heller ikke ret langt fra Skagen, så det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke oplevelser du vil give dig selv.

SEJTRÆK er som skabt til aktiv ferie med sin storslåede beliggenhed

Vestkysten er hele "nerven" her i Lysets Land, og du vil blive forundret over det fantastiske farvespil i Vesterhavet og over de kæmpe store kræfter, der gemmer sig i vandet. Kyststrækningen på Uggerby Strand er i evig forandring. Den ene dag er stranden flad og stille - den næste dag suser vinden henover sandet, og der dannes små tuer i sandet - ja nogle gange bliver tuerne til små klitter, hvor du kan sidde i læ og skue ud over havet og se små fiskerbåde og store coastere passere forbi i horisonten.

Tag en kikkert og en kurv med på ferie

Tag en kikkert og en kurv med på ferie

Det kan anbefales at tage en kikkert med i bagagen, når du vil holde ferie på SEJTRÆK. På en ganske kort gåtur kan du opleve at se rådyr, ræve, harer og fasaner i de skønne omgivelser. Lærkens triller høres højt over de store græsmarker, og rigtig mange små sangfugle yngler ved Bov Bæk, der løber gennem ejendommens jorder. Store rovfugle kredser i luften, og skovskadens skræppen kan ofte høres fra skoven. Husk også lige at tage en kurv med, for her kan du plukke kantareller og vilde brombær ad libitum, mens du nyder synet af de unikke lyngområder.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System