Fugle

SEJTRÆK rummer masser af unikke fugleoplevelser

Oplev også de mange og farverige sommerfugle og guldsmede! 
 
Uanset hvilken tid på året du besøger SEJTRÆK, og uanset hvordan vejret arter sig, så er der altid masser af spændende fugle på SEJTRÆK. Gå en tur i skovens dybe stille ro og hør de pludselige lyde og vingeslag fra ravnen og skovskaden. Sæt dig under de store skyggefulde træer langs Bov Bæk og se på fiskehejren og de små sangfugle, eller smid dig i græsset og lad blikket fange de kæmpestore stæreflokke og gæssene på træk. Vi ser dagligt musvåger og hvepsevåger året rundt på Sejtræks arealer. Fiskeørnen kan ses med det blotte øje, men en fuglekikkert vil åbenbare den smukke og sjældne sete fugl. Selv om natten er der fuglelyde helt tæt på, for skovhornuglen bor her også.
 
 
Foto: Dan Lagerstorf                                                                                                      Skovhornugle
 
 
 
Skagen Fuglefestival
I maj måned samles en masse fugleinteresserede mennesker fra ind- og udland i Skagen for at dyrke deres fælles interesse for fugle. Her er der skabt en festival med det formål, at man i fællesskab nyder den store oplevelse, det er at se de tusindvis af trækfugle, der passerer den aller øverste top af Danmark. Læs her om Dansk Ornitologisk Forenings aktiviteter i Nordjylland.
 
 

 

 Ørnereservatet

- en sikker oplevelse med verdens største fugle

Besøg Ørnereservatet og oplev Himmelrummets konger. Lige her i vores lokalområde får du gys for alle pengene, når ørnenes jagtteknik vises frem for publikum.


 

 


 

 
 
 
 
 
 
spacer NEWWWEB CMS spacer